Search

Menu tygodniowe

        Piątek 22.08.2014 w Bistro

Warszawa REMBERTÓW ul. Czerwonych Beretów 7

 

  ZESTAW DNIA – 14 zł

Zupa porowa - 3 zł

Mintaj z beszamelem szpinakowym, ziemniaki puree, warzywa gotowane - 12 zł

ZUPY do wyboru  

Szczawiowa z jajem - 4 zł

Krupnik - 4 zł

II DANIE + dodatki – do wyboru – 14 zł  

Zawijaniec ze schabu z serem i salami

Gołąbki w sosie pomidorowym

Kotlet schabowy

Sznycelki drobiowe w sosie koperkowym

Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i brokułem

Naleśniki z serem na słodko 2 szt – 12 zł

SZEF KUCHNI POLECA

Łosoś grillowany - 17 zł

Pieczeń wołowa w sosie własnym - 19 zł

Sandacz panierowany w sezamie - 16 zł

 

 Dodatki:  ziemniaki puree,  ziemniaki opiekane, ryż,

surówka wiosenna, ogórek zielony z rzodkiewką i śmietaną, sałata ze śmietaną, warzywa gotowane

 

 

 

TALERZ DNIA

MENU TYGODNIOWE – dostawa do firm na terenie Warszawa Rembertów

zamówienia przyjmujemy do godz. 10:30 

 

Poniedziałek 25.08.2014

Barszcz biały z kiełbaską

Filet gotowany w sosie pomidorowym, ryz, warzywa gotowane

Wtorek 26.08.2014

Barszcz ukraiński

Kotlet drobiowy mielony, ziemniaki puree, marchewka z groszkiem

Środa 27.08.2014

Ogórkowa z ryżem

żeberko w leczo z kaszą jęczmienną

 Czwartek 28.08.2014

Zupa z soczewicą i boczkiem

Kotlet schabowy, ziemniaki pieczone, surówka z marchewki z jabłkiem

Piątek 29.08.2014

Pomidorowa z makaronem

Mintaj smażony, ziemniaki puree, kiszona kapusta

ZESTAW (II danie + zupa) – 14 zł

II DANIE – 12 zł

ZUPA – 3 zł

SAŁATY – wszystkie w cenie 12 zł

Sałata cesarska

(mix sałat, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, grillowany kurczak, sos vinegrette)

Sałata grecka

(sałata lodowa, pomidor, ogórek, cebula, papryka, ser feta, oliwki, sos vinegrette)         

  Sałata z wędzonym łososiem

 (sałata lodowa, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, wędzony łosoś, sos vinegrette)

Sałata z bekonem

 (sałata lodowa, pomidor,ogórek, ser żółty, czerwona cebula, plaster grillowanego bekonu)

Sałata z serem pleśniowym i szynką szwarcwaldzką

(sałata lodowa, ser pleśniowy, brzoskwinia, szynka szwarcwaldzka, sos żurawinowo – musztardowy)