Search

Menu tygodniowe

        Czwartek 24.07.2014 w Bistro

Warszawa REMBERTÓW ul. Czerwonych Beretów 7

  ZESTAW DNIA – 14 zł

Ogórkowa z ryżem - 3 zł

Roladka drobiowa gotowana w sosie koperkowym, ziemniaki puree, fasolka szparagowa - 12 zł

 

ZUPY do wyboru  

Chińska z kurczakiem - 4 zł

Koperkowa - 4 zł

 

II DANIE + dodatki – do wyboru – 14 zł  

Klops w sosie musztardowym

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym w sosie ziołowym

Gulasz wieprzowy

Schab pieczony w sosie chrzanowym

Roladka ze schabu z suszonym pomidorem i szynką włoską

Pierogi z mięsem 7 szt – 12 zł

SZEF KUCHNI POLECA

Sznycel wieprzowy z jajem sadzonym - 17 zł

 

 Dodatki: ziemniaki puree, kluski kładzione, ryż, surówka z pekińskiej z mixem papryki, surówka z białej kapusty, fasolka szparagowa

 

 

 

TALERZ DNIA

MENU TYGODNIOWE – dostawa do firm na terenie Warszawa Rembertów

zamówienia przyjmujemy do godz. 10:30 

 

Poniedziałek 21.07.2014

Barszcz czerwony z ziemniakami

Potrawka z kurczaka z warzywami i kaszą jęczmienną

Wtorek 22.07.2014

Zacierkowa

Szynka gotowana z warzywami, makaron, surówka z buraków

Środa 23.07.2014

Rosół z makaronem

Szaszłyk drobiowy z ryżem, sałata ze śmietaną

 Czwartek 24.07.2014

Ogórkowa z ryżem

Roladka drobiowa gotowana w sosie koperkowym, ziemniaki puree, fasolka szparagowa

Piątek 25.07.2014

Zupa warzywna

Kotlet rybny, ziemniaki puree, surówka z białej kapusty LUB Lazania bolognese

ZESTAW (II danie + zupa) – 14 zł

II DANIE – 12 zł

ZUPA – 3 zł

SAŁATY – wszystkie w cenie 12 zł

Sałata cesarska

(mix sałat, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, grillowany kurczak, sos vinegrette)

Sałata grecka

(sałata lodowa, pomidor, ogórek, cebula, papryka, ser feta, oliwki, sos vinegrette)         

  Sałata z wędzonym łososiem

 (sałata lodowa, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, wędzony łosoś, sos vinegrette)

Sałata z bekonem

 (sałata lodowa, pomidor,ogórek, ser żółty, czerwona cebula, plaster grillowanego bekonu)

Sałata z serem pleśniowym i szynką szwarcwaldzką

(sałata lodowa, ser pleśniowy, brzoskwinia, szynka szwarcwaldzka, sos żurawinowo – musztardowy)