Search

Menu tygodniowe

        Piątek 01.08.2014 w Bistro

Warszawa REMBERTÓW ul. Czerwonych Beretów 7

  ZESTAW DNIA – 14 zł

Krupnik - 3 zł

Mintaj smażony, ziemniaki puree, kapusta kiszona - 12 zł

 

ZUPY do wyboru  

Krem ze szczawiu - 4 zł

Rosół z makaronem - 4 zł

Gulaszowa - 4 zł

 

II DANIE + dodatki – do wyboru – 14 zł  

Kotlet schabowy

Karkówka pieczona w sosie

Roladki drobiowe z suszonym pomidorem i mozarellą

Gulasz wieprzowy

Filet drobiowy w sosie koperkowym

Filet faszerowany pieczarką

Pierogi z ziemniakami, boczkiem i cebulką 7 szt – 12 zł

SZEF KUCHNI POLECA

Zraz wieprzowy tradycyjny - 16 zł

Łosoś na warzywach - 17 zł

Pieróg ze schabu z serem lazur, suszonym pomidorem i rukolą – 17 zł

 Dodatki: ziemniaki opiekane, kasza gryczana, ryż, czerwona kapusta parzona, surówka z kiszonej kapusty, colesław, buraczki na ciepło

 

 

 

TALERZ DNIA

MENU TYGODNIOWE – dostawa do firm na terenie Warszawa Rembertów

zamówienia przyjmujemy do godz. 10:30 

 

Poniedziałek 28.07.2014

Zupa szczawiowa

Filet grillowany, ryz, wiosenna z winegret

Wtorek 29.07.2014

Zupa z fasolki szparagowej

Klops drobiowy w sosie pieczeniowym, kasza gryczana, surówka z ogórka konserwowego

Środa 30.07.2014

Zupa ziemniaczana z kiełbasą

Gulasz wieprzowy, makaron, surówka z buraków

 Czwartek 31.07.2014

Krem z kalafiora z groszkiem ptysiowym

Kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana

Piątek 01.08.2014

Krupnik

Mintaj smażony, ziemniaki puree, kapusta kiszona

ZESTAW (II danie + zupa) – 14 zł

II DANIE – 12 zł

ZUPA – 3 zł

SAŁATY – wszystkie w cenie 12 zł

Sałata cesarska

(mix sałat, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, grillowany kurczak, sos vinegrette)

Sałata grecka

(sałata lodowa, pomidor, ogórek, cebula, papryka, ser feta, oliwki, sos vinegrette)         

  Sałata z wędzonym łososiem

 (sałata lodowa, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, wędzony łosoś, sos vinegrette)

Sałata z bekonem

 (sałata lodowa, pomidor,ogórek, ser żółty, czerwona cebula, plaster grillowanego bekonu)

Sałata z serem pleśniowym i szynką szwarcwaldzką

(sałata lodowa, ser pleśniowy, brzoskwinia, szynka szwarcwaldzka, sos żurawinowo – musztardowy)