Kreatorzy Smaku catering

Organizujesz spotkanie wielkanocne dla pracowników Twojej firmy.

Catering firmowy na Wielkanoc. Oferta na zestawy wielkanocnych potraw od „Kreatorów Smaku” jest dla Ciebie.

  kurczak-wielkanocny-zyczenia  

Święta Wielkiej Nocy są ściśle związane z tradycją zasiadania przy wspólnym stole.

Catering firmowy na Wielkanoc. Wielkanoc w dzisiejszych czasach to także spotkanie w gronie współpracowników. Powierzając naszej firmie organizację wielkanocnego spotkania firmowego dla swoich pracowników i partnerów biznesowych, zyskacie Państwo rodzinną atmosferę, którą podkreślą tradycyjne świąteczne potrawy, przygotowane przez doświadczonych kucharzy i wyjątkowe aranżacje stołów. O wszystko to zadba doświadczona i wyspecjalizowana obsługa, która uwzględni wszelkie Państwa życzenia i sugestie.

 

Nasze potrawy wielkanocne

Propozycje na zestawy cateringowe:

Zestaw I

Danie gorące:

  • Żur z suszonymi grzybami, jajem i chrzanem (300 ml/os)
  • Pieczona biała kiełbasa z chrzanem i tymiankiem, karmelizowaną czerwoną cebulką i kolorowym pieprzem (200gr/os)

Zimne przekąski (300gr/os):

  • Schab po warszawsku
  • Tymbalik z golonki indyczej z kurkami i grillowaną cukinią
  • Rostbef wołowy gotowany w sous-vide z musem z podgrzybków i oliwą chili Tatar ze śledzia w grillowaną cukinią, gruszką i musztardą francuską Śledzie w salsie pomidorowej z grillowanymi warzywami z chili, kolendrą i limonką
  • Jaja w gnieździe z szynki szwarcwaldzkiej z mixem kiełków i sosem tatarskim Jaja w skorupce faszerowane pieczarką i świeżym szczypiorkiem
  • Jaja faszerowane pastą z łososia i chrzanu

Sałatki (200gr/os):

  • Sałatka świąteczna z rzeżuchą (ziemniaki, brokuł, szynka z komina, groszek, czerwona fasola, kukurydza, sos majonezowy, rzeżucha) Tradycyjna sałatka jarzynowa (możliwa wersja vege)
Dodatki: pieczywo bankietowe, masło smakowe, chrzan, ćwikła, żurawina

Desery (200gr/os):

  • Mazurek
  • Sernik
  • Babka wielkanocna

Cena zestawu : 94 zł netto/os

*minimalna ilość zamówienia: 20 osób W cenie: transport, stoły pod bufety, obrusy, skertingi, porcelana, sztućce, szkło + dodatkowo płatna obsługa kelnerska 1 os do 20 os (do 6h) – 350 zł netto + dodatkowo płatna opcja rozłożenia i sprzątnięcia (do 30 os) – 300 zł netto

Zestaw II

Zupa - wybieramy I pozycję - 350ml/por:

  • Żur wielkanocny z jajem, chrzanem i białą kiełbasą Barszcz biały z suszonymi grzybami i jajem
  • Krem z dyni i batatów z prażonymi orzechami

II danie - wybieramy II pozycje powyżej 40 osób - 350gr/os z dodatkami:

  • Konfitowane udko z kaczki, grillowane jabłko, sos śliwkowy z rozmarynem Faszerowana polędwiczka wieprzowa z suszonym pomidorem i szpinakiem,otulona młodym bekonem, sos ziołowy, sałatka z pieczonych warzyw i kaszy bulgur
  • Łosoś pieczony w sosie słodkim chili z kolendrą i limonką, sałatka z komosy ryżowej z pieczonymi warzywami, miętą, kolendrą i świeżo tartym imbirem
  • Sandacz smażony w mące kukurydzianej, sos kurkowy

Dodatki do II dania (możliwość zmiany dodatków)

  • Ziemniaki pieczone z rozmarynem Dziki ryż z szafranem
  • Marchewka karotka duszona na maśle tymiankowym Mix sałat z sosem winegret

Zimne przekąski (350gr/os):

  • Faszerowana polędwiczka wieprzowa z jarmużem, orzechami i mozzarellą
  • Rostbef wołowy gotowany w sous-vide z musem z podgrzybków i oliwą chili Roladki z indyka faszerowane śliwką i morelą w maladze
  • Schab wieprzowy faszerowany białą kiełbasą i jarmużem w glazurze chrzanowo-miodowej
  • Śledzie w sosie musztardowo-jogurtowym ze świeżym koprem, ogórkiem kiszonym, groszkiem i cebulką
  • Tatar z łososia (wędzony + surowy) z cebulką, karczochem i marynowanymi kurkami Gołąbki z grillowanej cukinii, wędzonego tofu i żurawiną
  • Jaja w gnieździe z szynki szwarcwaldzkiej z mixem kiełków i sosem tatarskim Jaja faszerowane pastą z łososia i chrzanu
  • Jaja faszerowane humusem paprykowym i kiełkami
  • Jaja w skorupce faszerowane pieczarką i świeżym szczypiorkiem

Sałatki (200 gr/os):

  • Sałatka świąteczna z rzeżuchą (ziemniaki, brokuł, szynka z komina, groszek, czerwona fasola, kukurydza, sos majonezowy, rzeżucha)
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa ( możliwa wersja vege)
  • Sałatkowy bowl (kasza bulgur, pieczone buraki, grillowana cukinia, szpinak, pomidorki cherry, cieciorka, rukola, karmelizowane orzechy) Dodatki: pieczywo bankietowe, masło smakowe, chrzan, ćwikła, żurawina

Desery (200gr/os):

  • Mazurek
  • Babka wielkanocna
  • Pudding z tapioki z musem malinowym i prażonym migdałem Mus czekoladowy z wiśniami i kokosem

Cena zestawu II: 124 netto/os

*minimalna ilość zamówienia: 20 osób W cenie: transport, stoły pod bufety, obrusy, skertingi, porcelana, sztućce, szkło +dodatkowo płatna obsługa kelnerska 1 os do 20 os (do 6h) – 350 zł netto + dodatkowo płatna opcja rozłożenia i sprzątnięcia (do 30 os) – 300 zł netto

Pakiet napojów

(możliwość dodania do zestawu I lub II)
  • Kawa z ekspresu
  • Herbata smakowa
  • Woda gazowana i niegazowana Lemoniada cytrynowa z miętą i pomarańczą

Cena pakietu: 20 netto/os

kurczak-w-skorupce-wielkanoc