Zestaw I
Danie gorące:
- Żur z suszonymi grzybami, jajem i chrzanem (300 ml/os)
- Pieczona biała kiełbasa z chrzanem i tymiankiem, karmelizowaną czerwoną cebulką i kolorowym pieprzem (200gr/os)
Zimne przekąski (300gr/os):
- Schab po warszawsku
- Tymbalik z golonki indyczej z kurkami i grillowaną cukinią
- Rostbef wołowy gotowany w sous-vide z musem z podgrzybków i oliwą chili Tatar ze śledzia w grillowaną cukinią, gruszką i musztardą francuską Śledzie w salsie pomidorowej z grillowanymi warzywami z chili, kolendrą i limonką
- Jaja w gnieździe z szynki szwarcwaldzkiej z mixem kiełków i sosem tatarskim Jaja w skorupce faszerowane pieczarką i świeżym szczypiorkiem
- Jaja faszerowane pastą z łososia i chrzanu
Sałatki (200gr/os):
- Sałatka świąteczna z rzeżuchą (ziemniaki, brokuł, szynka z komina, groszek, czerwona fasola, kukurydza, sos majonezowy, rzeżucha) Tradycyjna sałatka jarzynowa (możliwa wersja vege)
Dodatki: pieczywo bankietowe, masło smakowe, chrzan, ćwikła, żurawina
Desery (200gr/os):
- Mazurek
- Sernik
- Babka wielkanocna
Cena zestawu : 94 zł netto/os
*minimalna ilość zamówienia: 20 osób
W cenie: transport, stoły pod bufety, obrusy, skertingi, porcelana, sztućce, szkło
+ dodatkowo płatna obsługa kelnerska 1 os do 20 os (do 6h) – 350 zł netto + dodatkowo płatna opcja rozłożenia i sprzątnięcia (do 30 os) – 300 zł netto
Zestaw II
Zupa - wybieramy I pozycję - 350ml/por:
- Żur wielkanocny z jajem, chrzanem i białą kiełbasą Barszcz biały z suszonymi grzybami i jajem
- Krem z dyni i batatów z prażonymi orzechami
II danie - wybieramy II pozycje powyżej 40 osób - 350gr/os z dodatkami:
- Konfitowane udko z kaczki, grillowane jabłko, sos śliwkowy z rozmarynem Faszerowana polędwiczka wieprzowa z suszonym pomidorem i szpinakiem,otulona młodym bekonem, sos ziołowy, sałatka z pieczonych warzyw i kaszy bulgur
- Łosoś pieczony w sosie słodkim chili z kolendrą i limonką, sałatka z komosy ryżowej z pieczonymi warzywami, miętą, kolendrą i świeżo tartym imbirem
- Sandacz smażony w mące kukurydzianej, sos kurkowy
Dodatki do II dania (możliwość zmiany dodatków)
- Ziemniaki pieczone z rozmarynem Dziki ryż z szafranem
- Marchewka karotka duszona na maśle tymiankowym Mix sałat z sosem winegret
Zimne przekąski (350gr/os):
- Faszerowana polędwiczka wieprzowa z jarmużem, orzechami i mozzarellą
- Rostbef wołowy gotowany w sous-vide z musem z podgrzybków i oliwą chili Roladki z indyka faszerowane śliwką i morelą w maladze
- Schab wieprzowy faszerowany białą kiełbasą i jarmużem w glazurze chrzanowo-miodowej
- Śledzie w sosie musztardowo-jogurtowym ze świeżym koprem, ogórkiem kiszonym, groszkiem i cebulką
- Tatar z łososia (wędzony + surowy) z cebulką, karczochem i marynowanymi kurkami Gołąbki z grillowanej cukinii, wędzonego tofu i żurawiną
- Jaja w gnieździe z szynki szwarcwaldzkiej z mixem kiełków i sosem tatarskim Jaja faszerowane pastą z łososia i chrzanu
- Jaja faszerowane humusem paprykowym i kiełkami
- Jaja w skorupce faszerowane pieczarką i świeżym szczypiorkiem
Sałatki (200 gr/os):
- Sałatka świąteczna z rzeżuchą (ziemniaki, brokuł, szynka z komina, groszek, czerwona fasola, kukurydza, sos majonezowy, rzeżucha)
- Tradycyjna sałatka jarzynowa ( możliwa wersja vege)
- Sałatkowy bowl (kasza bulgur, pieczone buraki, grillowana cukinia, szpinak, pomidorki cherry, cieciorka, rukola, karmelizowane orzechy) Dodatki: pieczywo bankietowe, masło smakowe, chrzan, ćwikła, żurawina
Desery (200gr/os):
- Mazurek
- Babka wielkanocna
- Pudding z tapioki z musem malinowym i prażonym migdałem Mus czekoladowy z wiśniami i kokosem
Cena zestawu II: 124 netto/os
*minimalna ilość zamówienia: 20 osób
W cenie: transport, stoły pod bufety, obrusy, skertingi, porcelana, sztućce, szkło
+dodatkowo płatna obsługa kelnerska 1 os do 20 os (do 6h) – 350 zł netto + dodatkowo płatna opcja rozłożenia i sprzątnięcia (do 30 os) – 300 zł netto
Pakiet napojów
(możliwość dodania do zestawu I lub II)
- Kawa z ekspresu
- Herbata smakowa
- Woda gazowana i niegazowana Lemoniada cytrynowa z miętą i pomarańczą
Cena pakietu: 20 netto/os