Kreatorzy Smaku catering

Potrzebujesz zorganizować spotkanie lub szkolenie dla twojej firmy?

Catering od „Kreatorów Smaku” jest dla Ciebie.

  • bankiet i koktail
  • Kreatorzy Smaku. Otwarcie Castoramy w Mińsku Mazowieckim. Catering

Elegancki bankiet firmowy z wykwintnym menu to wizytówka Państwa firmy.

My dołożymy wszelkich starań by każdy bankiet firmowy godnie sprostał oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających gości. Wykonując nasze usługi na najwyższym poziomie wspieramy Państwa i dajemy poczucie swobody i pewności, że wszystko będzie w należytym porządku.
Podkreślając rangę organizowanego bankietu, ofertę cateringową przygotowujemy indywidualnie, dostosowując do potrzeb naszych klientów. Pomożemy Państwu wybrać menu, które będzie najbardziej dopasowane do charakteru bankietu.

 

Przykładowe menu na bankiet firmowy:

 

Bufet gorący finger food:
  • Szaszłyczki z krewetkami i mango
  • Tortilla z kurczakiem, fasolą, kukurydzą i grillowaną papryką
  • Tortellini z serem ricotta i szpinakiem, sos gorgonzola
  • Przekładaniec drobiowy z cukinii, bakłażana i sera halloumi
  • Szaszłyki z łososia, melona i ananasa
  • Kefty wołowe smażone w sezamie, sos czosnkowy

 

Bufet zimny finger food:
  • Tosty nordyckie (z twarożkiem, krewetkami, łososiem wędzonym)
  • Mini melon w szynce parmeńskiej
  • Pieczony rostbef po angielsku z musem chrzanowym
  • Tatar z tuńczyka z ogórkiem podany na grzankach
  • Łosoś wędzony z kaparem
  • Szaszłyki z polędwiczek drobiowych z musem koktajlowym
  • Szaszłyki drobiowe marynowane w mleku kokosowym
  • Śliwka pieczona w bekonie
  • Roladka z soli z paluszkiem krabowym
  • Roladka drobiowa mix (kapar, papryczki chili, oliwki)

 

Kanapeczki i tartaletki, kanapeczki dekoracyjne
  • z mięsami pieczonymi
  • z pasztetami o różnych smakach
  • z pieczoną cukinią i kozim serem
  • z serami pleśniowymi i suszonymi pomidorami
  • z łososiem wędzonym i kawiorem
  • z anchois, kaparami, oliwkami

 

Tartinki (małe, okrągłe kanapki)
  • z pieczonym łososiem w balsamico
  • z anchois i kozim serem
  • z tatarem z łososia i kaparami
  • z wołowiną i grillowaną cukinią
  • z polędwicą i suszonym pomidorem
  • z tuńczykiem i jajem przepiórczym

 

Stół słodko – owocowy, nielimitowany
  • Aromatyczna kawa
  • Herbata smakowa
  • Cukier, cytryna, mleko
  • Woda gazowana i niegazowana
  • Soki owocowe: jabłkowy, czarna porzeczka, pomarańczowy,
  • Musy: krem cytrynowy, krem brulle, krem czekoladowy, tiramisu, krem malinowy
  • Ciasta tradycyjne: szarlotka, sernik, truskawkowa poezja, tiramisu