— Main Menu —
Bistro „Kreatorzy Smaku”
Oferta wielkanocna 2025
CATERING
- Catering dla firm
- Lunch dla firm
- Kanapki – Tartinki
- Przerwy kawowe
- Bankiety – Koktaile
- Spotkania świąteczne
- Posiłki w przedszkolu i szkole
- Imprezy plenerowe catering
- Imprezy okolicznościowe
BĄDŹ FIT
- Prawidłowa dieta
- Bądź fit – diety
- Nasze dania fit – żyj zdrowo
- Drugie śniadanie w szkole
- Indeks glikemiczny – IG
- Gluten – czynnik toksyczny w celiakii
- Błonnik – ważny składnik diety
- GALERIA
KONTAKT
Bistro „Kreatorzy Smaku”
Oferta wielkanocna 2025
CATERING
Catering dla firm
Lunch dla firm
Kanapki – Tartinki
Przerwy kawowe
Bankiety – Koktaile
Spotkania świąteczne
Posiłki w przedszkolu i szkole
Imprezy plenerowe catering
Imprezy okolicznościowe
BĄDŹ FIT
Prawidłowa dieta
Bądź fit – diety
Nasze dania fit – żyj zdrowo
Drugie śniadanie w szkole
Indeks glikemiczny – IG
Gluten – czynnik toksyczny w celiakii
Błonnik – ważny składnik diety
GALERIA
KONTAKT
Aktualności
Czwartek – 03.09.2015 r.
03 września 2015
Hanna Szidel
Comments are Off
ZUPA
Gulaszowa
Ogórkowa
II DANIA
Antrykot z kurczaka
Kotlet schabowy
Stek wołowy w sosie kurkowym
Filet w sosie grzybowym
Schab w sosie pieczeniowym
Kurczak w leczo
Dodatki
: ziemniaki puree, kluski śląskie, kasza pęczak
surówka z buraków, sałata lodowa z rzodkiewką, brokuł gotowany
O autorze
Social Share