— Main Menu —
Bistro „Kreatorzy Smaku”
Oferta wielkanocna 2025
CATERING
- Catering dla firm
- Lunch dla firm
- Kanapki – Tartinki
- Przerwy kawowe
- Bankiety – Koktaile
- Spotkania świąteczne
- Posiłki w przedszkolu i szkole
- Imprezy plenerowe catering
- Imprezy okolicznościowe
BĄDŹ FIT
- Prawidłowa dieta
- Bądź fit – diety
- Nasze dania fit – żyj zdrowo
- Drugie śniadanie w szkole
- Indeks glikemiczny – IG
- Gluten – czynnik toksyczny w celiakii
- Błonnik – ważny składnik diety
- GALERIA
KONTAKT
Bistro „Kreatorzy Smaku”
Oferta wielkanocna 2025
CATERING
Catering dla firm
Lunch dla firm
Kanapki – Tartinki
Przerwy kawowe
Bankiety – Koktaile
Spotkania świąteczne
Posiłki w przedszkolu i szkole
Imprezy plenerowe catering
Imprezy okolicznościowe
BĄDŹ FIT
Prawidłowa dieta
Bądź fit – diety
Nasze dania fit – żyj zdrowo
Drugie śniadanie w szkole
Indeks glikemiczny – IG
Gluten – czynnik toksyczny w celiakii
Błonnik – ważny składnik diety
GALERIA
KONTAKT
Aktualności
Piątek – 04.09.2015 r.
04 września 2015
Hanna Szidel
Comments are Off
ZUPA
Botwina
Serowa
II DANIA
Kotlet rybny
Roladka wieprzowa z pieczarką
Szynka w sosie grzybowym
Naleśniki z łososiem
Mintaj smażony
Klops wieprzowy w sosie chrzanowym
Dodatki
: ziemniaki puree, makaron, dziki ryż
surówka z kiszonej kapusty, colesław, pekińska z papryką
O autorze
Social Share