— Main Menu —
Bistro „Kreatorzy Smaku”
Oferta wielkanocna 2025
CATERING
- Catering dla firm
- Lunch dla firm
- Kanapki – Tartinki
- Przerwy kawowe
- Bankiety – Koktaile
- Spotkania świąteczne
- Posiłki w przedszkolu i szkole
- Imprezy plenerowe catering
- Imprezy okolicznościowe
BĄDŹ FIT
- Prawidłowa dieta
- Bądź fit – diety
- Nasze dania fit – żyj zdrowo
- Drugie śniadanie w szkole
- Indeks glikemiczny – IG
- Gluten – czynnik toksyczny w celiakii
- Błonnik – ważny składnik diety
- GALERIA
KONTAKT
Bistro „Kreatorzy Smaku”
Oferta wielkanocna 2025
CATERING
Catering dla firm
Lunch dla firm
Kanapki – Tartinki
Przerwy kawowe
Bankiety – Koktaile
Spotkania świąteczne
Posiłki w przedszkolu i szkole
Imprezy plenerowe catering
Imprezy okolicznościowe
BĄDŹ FIT
Prawidłowa dieta
Bądź fit – diety
Nasze dania fit – żyj zdrowo
Drugie śniadanie w szkole
Indeks glikemiczny – IG
Gluten – czynnik toksyczny w celiakii
Błonnik – ważny składnik diety
GALERIA
KONTAKT
Aktualności
Wtorek – 01.09.2015 r.
01 września 2015
Hanna Szidel
Comments are Off
ZUPA
Barszcz biały
Szparagowa
II DANIA
Gulasz wołowy
Kurczak w potrawce
Stek drobiowy z serem
Szynka w sosie własnym
Roladka wieprzowa z serem
Indyk w sosie z zielonego pieprzu
Dodatki
: ziemniaki z wody, ryż, kasza jęczmienna
Sałata lodowa ze śmietaną, czerwona kapusta
O autorze
Social Share