Menu dnia, czwartek – 02.04.2020r.
Menu dnia:
ZUPY
- Gulaszowa węgierska z wołowiną – 8 zł
- Rosół z makaronem i zielonym groszkiem – 7 zł
- Krem z pomidorów z grzankami – 7 zł
II DANIA – 18 zł
- Gyros z kurczaka z cukinią i czerwoną cebulą
- Filet z kurczaka w cieście serowo – paprykowym
- Gulasz wieprzowy
- Kotlet schabowy z jajem sadzonym
SPECJALNOŚĆ SZEFA KUCHNI – 24 zł
- Polędwiczka grillowana w sosie z podgrzybków
DANIE JARSKIE – 18 zł
- Penne w sosie z podgrzybków z rukolą
DANIE FIT – 18 zł
- Łosoś parowany podany ze szpinakiem i suszonym pomidorem
DODATKI
ziemniaki opiekane, kasza bulgur, kluski śląskie, mizeria, marchewka z groszkiem, buraczki zasmażane
SPIŻARNIA
Dania na zimno do samodzielnego podgrzania.
Zamów na dwa, trzy dni!
- Strogonoff wieprzowy 0,5kg (2 porcje) – 13,50 zł
- Bigos 0,5kg (2 porcje) – 13,50 zł
- Pyzy z mięsem (6szt/por = 2 por) ok. 0,7kg – 26 zł
- Pierogi z mięsem tacka (15-16 szt) 0,75kg – 26 zł
- Pierogi ruskie tacka (15-16 szt) 0,75kg – 26 zł
- Devolay tacka (3 szt) ok.0,75 kg – 27 zł