Środa – 21.11.2018r.
Chcesz zjeść lekko?
Zapraszamy na danie FIT:
Gotowana polędwiczka faszerowana szpinakiem w sosie curry z warzywami – 20 zł
Dodatkowo proponujemy sałatki w cenie 15 zł
Sałatka cesarska
(mix sałat z warzywami, kurczak grillowany, ser grana padano, grzanki, sos winegret)
Sałatka grecka
(mix sałat z warzywami, łosoś wędzony, ser feta, oliwki, sos winegret)
ZESTAW DNIA – 16 zł
Brukselkowa – 4 zł
Kotlet z indyka panierowany w sezamie, ziemniaki puree,
surówka z białej kapusty rzodkiewką – 14 zł
ZUPY DO WYBORU
Barszcz czerwony z uszkami mięsnymi – 6,50 zł
Grochowa z kiełbasą – 5,50 zł
II DANIE + DODATKI – do wyboru – 16 zł
Lazania bolognese
Kotlet devolay z serem
Gulasz węgierski
Kotlet mielony
Grillowany filet z kurczaka z serem gouda i szpinakiem
Danie jarskie (czas oczekiwania 10 min)
Kopytka w sosie kurkowym z marchewką z groszkiem
SZEF KUCHNI POLECA
Golonka z kością podana na bigosie – 22 zł