Zupy (350 ml / minimalna ilość zamówienia z jednego rodzaju – 2 porcje)
- Żur wielkanocny z jajem, chrzanem i białą kiełbasą – 14 zł
- Zupa chrzanowa z wędzonką i jajem – 14 zł
Zupy wege (350 ml / minimalna ilość zamówienia z jednego rodzaju – 2 porcje)
- Krem z dyni i batata z prażonymi pestkami dyni – 13 zł
- Krem z borowików z grzankami – 16 zł
- Barszcz biały z suszonymi grzybami – 13 zł
II dania (minimalna ilość zamówienia z jednego rodzaju – 2 porcje)
- Kaczka pieczona(1/2) w sosie wiśniowym z brandy i wanilią, grillowane gruszki, kluski ziołowe – 38 zł
- Kaczka pieczona(1/2) w sosie z filetowanych pomarańczy i rozmarynem, kopytka – 38 zł
- Polędwiczka otulona bekonem, faszerowana szpinakiem z suszonym pomidorem, sos pieczeniowy z tymiankiem, kopytka – 32 zł
- Pieczona golonka wieprzowa w miodzie i piwie, młoda kapusta z koprem i pomidorami – 30 zł
- Łosoś pieczony w pesto ze szpinakiem z suszonym pomidorem, kopytka ziołowe – 32 zł
- Filet z sandacza smażony w mące kukurydzianej, sos z kurek, sałatka z komosy ryżowej z pieczonymi warzywami, kolendrą i limonką – 34 zł
II dania wege (minimalna ilość zamówienia z jednego rodzaju – 2 porcje)
- Gołąbki pieczone z komosą ryżową i pieczonymi warzywami, sos z kurek, kluseczki ziołowe – 26 zł
- Tarta ze szpinakiem, suszonym pomidorem i gorgonzolą – 26 zł
- Curry z pieczoną dynią, batatem, cieciorką i marchewką z mleczkiem kokosowym, kolendrą i limonką – 26 zł
Zimne przekąski mięsne (minimum zamówienia 6 porcji / porcja 100gr)
- Pasztet wieprzowy – 13 zł
- – z suszoną śliwką i żurawiną
- – z podgrzybkiem i szalotką
- – z wątróbką i majerankiem
- Tymbalik z golonki indyczej z kurkami i jajem przepiórczym – 14 zł
- Schab po warszawsku – 13 zł
- Polędwiczka wieprzowa faszerowana białą kiełbasą z jarmużem podana z sosem tatarskim – 15 zł
- Pierś z kaczki sous-vide z marmoladą figową z daktylami – 18 zł
Zimne przekąski rybne (minimum zamówienia 6 porcji / porcja 100gr)
- Tatar z łososia (wędzony i surowy) z cebulką, kaparami i marynowanymi kurkami – 20 zł
- Canelloni z wędzonego łososia z serkiem chrzanowym – 15 zł
- Róże z wędzonego łososia z musem chrzanowym – 14 zł
- Gravlax z łososia z sosem jogurtowo – ziołowym z musztardą francuską i limonką – 17 zł
- Pikantne śledzie ze słodkim chili, kolendrą i limonką – 12 zł
- Śledzie w oliwie z szalotką, suszonym pomidorem i koprem – 11 zł
- Jaja (2 połówki / porcja) – 8 zł
- – w skorupkach z pieczarką i cebulką
- – faszerowane pastą z twarogu, wędzonego łososia, rukoli i orzechów
- – faszerowane awokado ze szpinakiem
- – w gnieździe z szynki szwarcwaldzkiej z kiełkami lucerny i sosem tatarskim
- – faszerowane szpinakiem, fetą i suszonym pomidorem
Zimne przekąski wegee (minimum zamówienia 6 porcji / porcja 100gr)
- Pasztet z fasoli z grzybami i dżemem z czerwonej cebuli – 13 zł
- Carpaccio z pieczonego buraka z serem feta i orzechami, mix sałat z sosem balsamico – 13 zł
- Gołąbki z grillowanej cukinii z kozim serem i żurawiną – 11 zł
Sałaty (cena za kilogram – 53 zł / minimum zamówienia 1kg)
- Sałatka świateczna z rzeżuchą – (ziemniaki, brokuł, szynka z komina, groszek, czerwona fasola, kukurydza, sos majonezowy, rzeżucha)
- Sałatkowy bowl – (komosa ryżowa, pieczone buraki, karmelizowana marchewka, grillowana cukinia, sałata rzymska, pomidorki cherry, orzechy, pesto ze szpinaku i pietruszki)
- Sałata śledziowa – (śledzie, ziemniaki, por, groszek, czerwona cebula, pietruszka z koprem)
- Sałata makaronowa z kurczakiem – (makaron razowy, grillowany kurczak, ogórek konserwowy, fasola czerwona, smażona pieczarka, czerwona cebulka, chili i kolendra)
- Tradycyjna sałatka jarzynowa – możliwa wersja vege
Pakiet przekąsek wielkanocnych – 93 zł (po 2 porcje z rodzaju – 1 półmisek to 8 przekąsek)
- Schab po warszawsku
- Canelloni z wędzonego łososia z serkiem chrzanowym
- Jaja faszerowane szpinakiem, fetą i suszonym pomidorem / jaja z pastą z twarogu, wędzonego łososia, rukoli i orzechów
- Sałatka świąteczna z rzeżuchą – (ziemniaki, brokuł, szynka z komina, groszek, czerwona fasola, kukurydza, sos majonezowy, rzeżucha)
Garmażerka świąteczna (cena za 1 kg)
- Pierogi z kaczką, kaszą gryczaną i kolendrą – 42 zł
- Pierogi z białą kiełbasą, chrzanem i majerankiem – 40 zł
- Pierogi ze szpinakiem i serem feta – 40 zł
- Pierogi ukraińskie – 38 zł
- Pierogi z wołowiną, kolendrą, limonką i chili – 42 zł