Środa – 22.04.2020r
SPIŻARNIA
(dania na zimno do samodzielnego podgrzania, zamów na dwa dni)
Gołąbki z sosem pomidorowym tacka (3 szt/por) ok.1kg – 27 zł
Bigos 0,5kg (2 porcje) – 13,50 zł
Fasolka po bretońsku 1l (3 porcje) – 15,50 zł
Pierogi z mięsem tacka (15-16 szt) – 24 zł
Naleśniki ze szpinakiem i łososiem (4 szt) – 22 zł
Kluski śląskie 0,7kg – 15 zł
Kapusta zasmażana z pomidorami i koprem 0,5kg – 10 zł
ZUPA
Pomidorowa z makaronem – 7 zł
Krem z dyni – 7 zł
Flaki – 10 zł
II DANIA – 18 zł
Gołąbek w sosie pomidorowym
Bitka wieprzowa w sosie własnym
Pyzy z serem i szczypiorem 3 szt/por
Stek z indyka w sosie kurkowym
Kotlet drobiowy
JARSKIE – 18 zł
Naleśniki ze szpinakiem i łososiem 2 szt/por + surówka
FIT – 20 zł
Roladka z indyka ze szparagami w pomidorach
SPECJAL – 24 zł
Łosoś pieczony na szpinaku