Czwartek – 07.01.2016 r.
ZESTAW DNIA – 14 zł
Rosół z makaronem – 3 zł
Pulpet wieprzowy w sosie grzybowym, ryż, surówka z czerwonej kapusty – 12 zł
ZUPY do wyboru
Kalafiorowa – 4 zł
II DANIE + dodatki – do wyboru – 14 zł
Filet faszerowany serem i brokułem
Lazania bolognese
Roladka z serem
Schab szpikowany boczkiem w sosie BBQ
Rolada z kurczaka w sosie koperkowym
Pierogi ze szpinakiem i kwaśna śmietana 7 szt – 12 zł
Pierogi z mięsem 7 szt – 12 zł
SZEF KUCHNI POELCA
Sznycel z indyka w sosie chrzanowym – 16 zł
Dodatki: ziemniaki puree, ryż, kasza pęczak, ziemniaki opiekane
surówka z czerwonej kapusty, wiosenna, warzywa pieczone
MENU SAŁAT – 12 zł