Czwartek – 17.12.2015 r.
ZESTAW DNIA – 14 zł
Ogórkowa – 3 zł
Sznycelki drobiowe w sosie serowym, ryż, wiosenna – 12 zł
ZUPY do wyboru
Zacierkowa – 4 zł
Zupa z fasolki szparagowej z pomidorami – 4 zł
II DANIE + dodatki – do wyboru – 14 zł
Grillowane udko z kurczaka w sosie koperkowym
Roladka drobiowa z serem turek
Rolada z szynki w sosie pieczeniowym
Kotlet schabowy
Filet faszerowany warzywami
Rolada ze schabu z cukinią i suszonym pomidorem
SZEF KUCHNI POLECA
Bitki wołowe w sosie kurkowym – 18 zł
Dodatki: ziemniaki puree, ryż, kasza gryczana
surówka z białej kapusty, pomidor z cebulą, surówka z ogórka kiszonego, wiosenna, kapusta zasmażana
MENU SAŁAT – 12 zł