Piątek – 17.04.2020r
SPIŻARNIA
(dania na zimno do samodzielnego podgrzania, zamów na dwa dni)
Pieczeń wieprzowa (3 szt) ok. 0,6kg + sos kurkowy – 26 zł
Bigos 0,5kg (2 porcje) – 13,50 zł
Fasolka po bretońsku 1l (3 porcje) – 15,50 zł
Pierogi z mięsem tacka (15-16 szt) – 24 zł
Pierogi ruskie tacka (15-16 szt) – 24 zł
Pierogi ze szpinakiem tacka (15-16 szt) – 24 zł
Kluski śląskie 0,7kg – 15 zł
ZUPA
Wiosenna zupa kurkowa – 7 zł
Pomidorowa z makaronem – 7 zł
II DANIA – 18 zł
Ryba smażona (miruna)
Kurczak pieczony
Kotlet devolay
Żeberka pieczone w sosie cygańskim
Klops drobiowy w sosie kurkowym
JARSKIE – 16 zł
Kluski leniwe z polewą
FIT – 19 zł
Grillowany stek drobiowy z gotowanymi warzywami
SPECJAL – 24 zł
Golonka na kapuście zasmażanej z pomidorami i koprem