Poniedziałek – 11.01.2016 r.
ZESTAW DNIA – 14 zł
Szczawiowa z jajem – 3 zł
Gulasz drobiowy z cukinią i marchewką, kasza jęczmienna – 12 zł
ZUPY do wyboru
Krupnik – 4 zł
Brokułowa – 4 zł
II DANIE + dodatki – do wyboru – 14 zł
Schab w cieście serowym
Filet grillowany z duszonymi warzywami
Udko pieczone
Rolada drobiowa z fetą
Indyk ze śliwką i morelą w sosie gruszkowo – imbirowym
Kotlet schabowy
Pierogi z kapustą i grzybami 7 szt – 12 zł
SZEF KUCHNI POELCA
Polędwiczki w sosie grzybowym – 18 zł
Dodatki: ziemniaki puree, kasza jęczmienna, ziemniaki opiekane
surówka z białej kapusty, wiosenna
MENU SAŁAT – 12 zł