Wtorek – 21.04.2020r
SPIŻARNIA
(dania na zimno do samodzielnego podgrzania, zamów na dwa dni)
Gołąbki z sosem pomidorowym tacka (3 szt/por) ok.1kg – 27 zł
Kotlet devolay (3 szt/por) ok.1kg – 27 zł
Bigos 0,5kg (2 porcje) – 13,50 zł
Fasolka po bretońsku 1l (3 porcje) – 15,50 zł
Pierogi z mięsem tacka (15-16 szt) – 24 zł
Naleśniki ze szpinakiem i łososiem (4 szt) – 22 zł
Naleśniki z szynką, serem, kukurydzą i grillowaną cukinią (4 szt) ok. 0,9kg – 20 zł
Kluski śląskie 0,7kg – 15 zł
Kapusta zasmażana z pomidorami i koprem 0,5kg – 10 zł
ZUPA
Szczawiowa – 7 zł
Krem z dyni – 7 zł
Flaki – 10 zł
II DANIA – 18 zł
Kotlet devolay z serem
Gołąbek w sosie pomidorowym
Sznycelki drobiowe w sosie pieczeniowym z tymiankiem
Klops wieprzowy w sosie grzybowym
Pyzy z serem i szczypiorem 3 szt/por
Strogonoff wieprzowy w leczo
JARSKIE – 17 zł
Placki zapiekane z tuńczykiem, pomidorem i serem
FIT – 24 zł
Łosoś na gotowanych warzywach
SPECJAL – 22 zł
Stek z indyka w sosie serowym